AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Emirates ook met A380 naar Hamburg

Na Frankfurt, München en Düsseldorf zet Emirates met ingang van komend winterseizoen de A380 ook in op de route naar Hamburg. Dat meldt de maatschappij uit Dubai maandag.

Hamburg
De Airbus A380 van Emirates zal op 29 oktober voor de eerste keer op het vliegveld van Hamburg landen. Vanaf 30 oktober wordt de Superjumbo dagelijks ingezet op de route tussen Dubai en Hamburg.

A380
De A380 biedt ruimte aan 516 reizigers verdeeld over drie klassen. Zo zijn er 14 eerste klas suites op het bovendek, 76 stoelen die omgevormd tot bed kunnen worden in Businessclass en dan zijn er nog 426 stoelen in economy. Het is het tiende jaar dat Emirates de A380 in dienst heeft. Met 103 Airbus A380’s in de vloot en nog 59 toestellen in het orderboek heeft Emirates zo’n 60 miljard dollar (51,25 miljard euro) in het A380-programma zitten.

Duitsland
De de inzet van de A380 van Emirates op de route tussen Dubai en Hamburg, worden nu alle Duitse luchthavens waar de luchtvaartmaatschappij op vliegt met een A380 bediend. Naast Hamburg vliegt de maatschappij al op München, Düsseldorf en Frankfurt. In totaal wordt Hamburg de 49e bestemming voor Emirates waar zij met een A380 op vliegen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close