fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsNL Nieuws

Aeromexico lanceert nieuwe service op Schiphol

Aeromexico lanceert een nieuwe service voor businessclass-reizigers op Schiphol. De zogeheten ‘Concierge Service’ geeft extra aandacht, aan de passagiers met een businessclass-ticket, die vanaf Schiphol met de Mexicaanse maatschappij reizen, zo meldt Aeromexico.

Aandacht
De extra aandacht bestaat uit een flesje water bij de gate, een persoonlijk welkom aan boord en een welkomstkaart. Met deze service wil de maatschappij bijdragen een zorgeloze reiservaring.

Taxi
Het introduceren van deze service komt in navolging van de taxiservice die afgelopen april werd gelanceerd. Deze taxiservice bood de maatschappij al aan in Parijs, Londen en Madrid. Met de taxiservice kunnen businessclass-passagiers kosteloos vervoerd worden van en naar Schiphol binnen de regio Amsterdam. Reizigers kunnen tot 48 uur voor vertrek zich aanmelden voor deze service.

Aeromexico
De Mexicaanse airline biedt sinds twee jaar directe vluchten aan vanaf Schiphol naar Mexico City. Inmiddels vliegt Aeromexico dagelijks tussen de twee hoofdsteden via nachtvluchten op een Boeing 787-9. Ook heeft Aeromexico een codeshare samenwerking met KLM.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button