AirlinesOverig nieuwsProfessional

Air Asia X zeven keer per week naar Hawaï

Vanaf 16 augustus vliegt Air Asia X zeven keer per week vanaf Kuala Lumpur via Osaka naar Honolulu in Hawaï, zo meldt de Maleisische luchtvaartmaatschappij.

Honolulu
De low-cost carrier vliegt nu vier keer per week naar Honolulu vanaf Kuala Lumpur via het Japanse Osaka. De extra vluchten naar Hawaï komen er door de rijzende vraag naar vliegreizen naar het tropische eiland.

A330
Air Asia X vliegt met Airbus A330-300’s naar Hawaï. In het vliegtuig is er ruimte voor 377 passagiers waarvan er 12 kunnen plaatsnemen in businessclass. Voor de andere 365 reizigers zijn er economy-stoelen beschikbaar. De reis tussen Kuala Lumpur en Honolulu, met een 2 uur durende tussenstop in Osaka, neemt 16 uur en 30 minuten in beslag.

Air Asia X
De Maleisische prijsvechter Air Asia X is in 2007 opgericht en is een dochtermaatschappij van AirAsia. De maatschappij overwoog lange tijd om ook Airbus A350’s aan te schaffen, maar zag daar afgelopen april uiteindelijk van af.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button