fbpx
AirlinesBestellingenNaast het nieuwsProfessional

Air Seychelles bestelt A320neo

De nationale luchtvaartmaatschappij van de Seychellen, een archipel in Afrika, heeft bij Airbus een A320neo besteld, zo meldt Air Seychelles.

Capaciteit
Met de bestelling van de A320neo voor Air Seychellen, wil de maatschappij de capaciteit op de route tussen Johannesburg en Mumbai vergroten. Het vliegtuig zal in de tweede helft van volgend jaar geleverd worden.

Blij
De Nederlandse ceo van Air Seychelles, Robert Althuis, is blij met de komst van het nieuwe toestel, ook omdat het in het strategisch plan van de airline valt: “deze nieuwe bestelling zal de luchtvaartmaatschappij niet alleen in staat stellen om geleidelijk haar bestaande vloot te vervangen door moderne nieuwe vliegtuigen, maar het zal Air Seychelles ook in staat stellen om haar activiteiten verder te versterken door efficiënter te werken.”

Vloot
De vloot van de maatschappij bestaat op dit moment uit twee A320-200’s, met een gemiddelde leeftijd van 15,4 jaar oud, waar 136 passagiers in kunnen plaatsnemen. Daarnaast vliegt de maatschappij ook met vijf DHC-6 Twin Otter-400’s, waar ruimte is voor 19 passagiers.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button