fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Nieuwe bestemmingen voor Brussels Airlines

Brussels Airlines breidt het netwerk uit met twee nieuwe bestemmingen in Oost-Europa. Vanaf oktober wordt er naar Kiev en Wroclaw gevlogen, zo meldt de Belgische luchtvaartmaatschappij.

Oktober
Vanaf 17 oktober vliegt Brussels Airlines vier keer per week naar de Oekraïense hoofdstad Kiev. Naar het Poolse Wroclaw wordt, vanaf 29 oktober, drie keer per week gevlogen.

Kiev
Dankzij de nieuwe visumvrije regeling voor Oekraïense burgers die naar Schengenlanden reizen, heeft Kiev een aanzienlijke marktgroei vertoond. De hoofdstad van Oekraïne is een industrieel, wetenschappelijk, educatief en cultureel centrum van Oost-Europa. De vluchten worden op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag vanuit Brussel uitgevoerd.

Wroclaw
De Poolse stad Wroclaw wordt de derde bestemming voor Brussels Airlines in het Oost-Europese land. De maatschappij vliegt al op de hoofdstad Warschau en Krakau. De vluchten naar Wroclaw vertrekken vanuit Brussel op maandag, woensdag en vrijdag.

Brussel
Vanuit Brussel verbindt de Belgische maatschappij de Europese hoofdstad met 122 bestemmingen. Dagelijks voert de maatschappij zo’n 250 vluchten uit.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button