AirlinesFrequente reizigerNL nieuwsOverig nieuwsRoutes

Tui fly met eigen Dreamliners naar Kenia

TUI fly gaat de komende winter zelf wekelijks op Kenia vliegen. De airline zet hiervoor een van de eigen Dreamliners in, die naast Mombasa ook Zanzibar zal aandoen, zo meldt de reisorganisatie.

Kenia
Op dinsdag 6 november wordt de eerste combinatievlucht naar Zanzibar en de tweede stad van Kenia, Mombasa uitgevoerd. De directe vlucht met de Dreamliner zorgt ervoor dat reizigers niet meer hoeven over te stappen.

Zanzibar
Voorheen vloog Tui met een Boeing 737 naar Zanzibar, toen was er een tussenlanding nodig om de eindbestemming, het eiland in Tanzania, te bereiken. Nu er met een 787 gevlogen wordt is die tussenlanding niet meer nodig. Vanaf Schiphol worden de vluchten met de 787 uitgevoerd.

737
Aan het begin van het jaar nam Tui Belgium de eerste Boeing 737 MAX voor de maatschappij op in de vloot. Deze kwam ook naar Schiphol en Rotterdam Airport om aan het publiek getoond te worden. In totaal heeft Tui 72 van deze vliegtuigen besteld.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button