fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsVliegvelden

Verbouwing Delta-pieren op LAX goedgekeurd | Foto’s

Delta Air Lines en Los Angeles World Airports (LAWA) maken zich klaar voor de grootste verbouwing die een huurder op LAX uitvoert. De kosten voor deze verbouwing komen neer op 1,86 miljard dollar (1,6 miljard euro), zo meldt Delta.

Verbouwen
Op LAX, de internationale luchthaven van Los Angeles, wordt deze herfst begonnen met het verbouwen van Terminal 2, 3 en de Tom Bradley International Terminal. Deze terminals worden met elkaar verbonden en gemoderniseerd.

© Delta

Voorzieningen
Als de verbouwing afgerond is zijn de vernieuwde terminals voorzien van allerlei nieuwigheden. Zo worden er automatische security poorten geplaatst, worden de terminals door een brug verbonden, is er meer zitruimte en komen er nieuwe winkels en eetgelegenheden bij.

Premium
“Bijna 10 jaar geleden hebben we ons gecommitteerd om LA’s eerste premium luchtvaartmaatschappij te zijn. Vandaag de dag is LAX een van de belangrijkste knooppunten in ons netwerk, waar we meer dan 170 dagelijkse vluchten uitvoeren en meer passagiers verbinden met onze partnerluchtvaartmaatschappijen dan waar dan ook in de VS”, aldus Delta-directeur Ed Bastian.

© Delta
© Delta
© Delta

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button