fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsVliegvelden

Verbouwing Delta-pieren op LAX goedgekeurd | Foto’s

Delta Air Lines en Los Angeles World Airports (LAWA) maken zich klaar voor de grootste verbouwing die een huurder op LAX uitvoert. De kosten voor deze verbouwing komen neer op 1,86 miljard dollar (1,6 miljard euro), zo meldt Delta.

Verbouwen
Op LAX, de internationale luchthaven van Los Angeles, wordt deze herfst begonnen met het verbouwen van Terminal 2, 3 en de Tom Bradley International Terminal. Deze terminals worden met elkaar verbonden en gemoderniseerd.

© Delta

Voorzieningen
Als de verbouwing afgerond is zijn de vernieuwde terminals voorzien van allerlei nieuwigheden. Zo worden er automatische security poorten geplaatst, worden de terminals door een brug verbonden, is er meer zitruimte en komen er nieuwe winkels en eetgelegenheden bij.

Premium
“Bijna 10 jaar geleden hebben we ons gecommitteerd om LA’s eerste premium luchtvaartmaatschappij te zijn. Vandaag de dag is LAX een van de belangrijkste knooppunten in ons netwerk, waar we meer dan 170 dagelijkse vluchten uitvoeren en meer passagiers verbinden met onze partnerluchtvaartmaatschappijen dan waar dan ook in de VS”, aldus Delta-directeur Ed Bastian.

© Delta
© Delta
© Delta

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator m√©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button