AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsNL nieuwsVideoVliegtuigtype & -bouwer

Assemblage eerste 737 MAX voor Tui | Video

Aan het begin van dit jaar ontving Tui de eerste Boeing 737 MAX. Hoe dit toestel in elkaar werd gezet is in onderstaande video te zien.

MAX
De eerste 737 MAX voor Tui werd in Brussel in ontvangst genomen. De Boeing met registratie 00-MAX vloog daarna naar Schiphol en Rotterdam The Hague Aiport. Up was bij deze super stille vlucht aanwezig. De nieuwe 737 MAX 8 is één van de negen toestellen die Tui Fly in de vloot opneemt. Hoe de eerste MAX voor Tui in elkaar werd gezet is hieronder te bekijken.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close