AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutesZakelijke Reiziger

Etihad komt naar Barcelona

Etihad krijgt er een nieuwe Europese bestemming bij. De maatschappij introduceert op 21 november 2018 vluchten tussen Barcelona en Abu Dhabi.

Schema
De route wordt vijf keer per week uitgevoerd door een Airbus A330-200. Vanaf 31 maart 2019 moet het een dagelijkse verbinding worden.

Het wordt de tweede Spaanse bestemming voor Etihad, die Madrid al dagelijks verbind met Abu Dhabi. Concurrent Emirates vliegt ook op Barcelona en Madrid.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/