NieuwsNL nieuwsSchiphol Airport

Italianen aangehouden op Schiphol na overlast op vlucht

De Koninklijke Marechaussee heeft zaterdag op Schiphol acht Italiaanse mannen aangehouden, omdat ze zich tijdens een vlucht van Turijn naar Amsterdam misdroegen.

Boete
De acht werden opgewacht en zijn na de landing meteen aangehouden. Ze kregen van het OM een boete van 300 euro, die meteen werd betaald.

Aan boord van het toestel weigerden de Italianen de aanwijzingen van de crew op te volgen. Ze waren onderweg naar Amsterdam voor een vrijgezellenfeest.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close