fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsVliegvelden

Stroomstoring legt luchthaven Hamburg lam

Door een grote stroomstoring ligt het vliegverkeer op Hamburg Airport sinds vanmorgen 10:00 uur stil. Maandagochtend kunnen op zijn vroegst de eerste vluchten weer vertrekken en arriveren.

Vermoedelijk is de stroomstoring ontstaan na een korstsluiting.

Afgesloten
Duizenden reizigers zijn gestrand op het vliegveld. De luchthaven roept passagiers sinds de middag op niet meer te komen, totdat de problemen zijn verholpen. De toegangswegen naar de terminals zijn door de politie afgesloten.

Water
Personeel van het vliegveld en brandweerlieden delen water uit aan de reizigers die niet weg kunnen. Een groot deel van de passagiers was de security gepasseerd en had daardoor geen drinken meer.

Amsterdam
Vanuit Amsterdam kunnen zijn twee middagvluchten, een van KLM en een van Eurowings geannuleerd. Mogelijk gaat ook de avondvlucht van KLM niet door, al is deze nog niet geannuleerd. Passagiers wordt opgeroepen de situatie te volgen via hun luchtvaartmaatschappij.

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button