AirlinesIndustrieNieuwsProfessional

Delta-dame aan het roer bij SkyTeam

Kristin Colvile is de nieuwe ceo van SkyTeam geworden. De dame in kwestie maakt de overstap van Delta Air Lines naar de alliantie, waar zij Perry Cantarutti, ook een oud-Delta medewerker, vervangt, zo meldt SkyTeam.

Delta
De nieuwe topvrouw van SkyTeam, Kristin Colvile, is benoemd tijdens een vergadering door de leden van de alliantie. De airlines die bij SkyTeam zijn aangesloten zijn onder andere Delta Air Lines, KLM, Air France, AeroMexico en Alitalia.

Colvile
Colvile heeft in de afgelopen 25 jaar verschillende functies vervuld bij Delta Air Lines en Northwest Airlines. Ze heeft recentelijk de transformatie van de vracht-afdeling van Delta in goede banen geleid. Colvile neemt het stokje van Perry Cantarutti over als ceo van SkyTeam. Hij keert terug naar Delta waar hij de senior vice president van allianties wordt.

Overgangsfase
“We verwelkomen Kristin graag aan boord als nieuwe CEO van SkyTeam. Ze sluit zich aan bij de alliantie in een belangrijke overgangsfase en we hebben er alle vertrouwen in dat Kristin’s uitgebreide ervaring ons zal helpen om de alliantie van de toekomst voor alle 20 van onze aangesloten luchtvaartmaatschappijen en hun klanten op te bouwen”, aldus Michael Wisbrun, voorzitter van SkyTeam.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/