Flight ReportFrequente reizigerNaast het nieuwsVideo

Een kijkje in Cathay’s A350-900 | Video

Cathay Pacific vliegt vanaf 1 december met de nieuwe A350-1000 naar Amsterdam. Het eerste van dit type moet nog geleverd worden, maar zal grotendeels hetzelfde zijn als de A350-900. Daarvan heeft Cathay er momenteel 22 vliegen.

Als voorproefje op de -1000 alvast een uitgebreide kijk aan boord. Up vloog van Hong Kong naar Brussel, vaste bestemming van de -900’s. De vlucht maakten we mee in businessclass, maar we keken natuurlijk ook in de andere cabines. De toestellen zijn uitgerust met 38 businessclass-stoelen in een 1-2-1 opstellen. Daarachter is een aparte cabine voor premium economy. Hier staan 28 stoelen in 2-4-2 opstelling. Vervolgens zijn er 214 economyclass-stoelen in 3-3-3 opstelling

Beeld

We deden dit op uitnodiging van Cathay Pacific.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close