fbpx
AirlinesFlight ReportsFrequente reizigersNaast het nieuwsVideo

Een kijkje in Cathay’s A350-900 | Video

Cathay Pacific vliegt vanaf 1 december met de nieuwe A350-1000 naar Amsterdam. Het eerste van dit type moet nog geleverd worden, maar zal grotendeels hetzelfde zijn als de A350-900. Daarvan heeft Cathay er momenteel 22 vliegen.

Als voorproefje op de -1000 alvast een uitgebreide kijk aan boord. Up vloog van Hong Kong naar Brussel, vaste bestemming van de -900’s. De vlucht maakten we mee in businessclass, maar we keken natuurlijk ook in de andere cabines. De toestellen zijn uitgerust met 38 businessclass-stoelen in een 1-2-1 opstellen. Daarachter is een aparte cabine voor premium economy. Hier staan 28 stoelen in 2-4-2 opstelling. Vervolgens zijn er 214 economyclass-stoelen in 3-3-3 opstelling

Beeld

We deden dit op uitnodiging van Cathay Pacific.

Gerelateerde artikelen

Back to top button