InnovatieNL nieuwsOpleidingOverig nieuwsProfessional

Symposium over Sustainable Aviation door studenten HvA

Op 7 juni vindt het derde jaarlijkse symposium over duurzaamheid in de luchtvaart plaats. Dit wordt georganiseerd door een groep afstuderende studenten van Hogeschool van Amsterdam. Het thema van dit symposium is “de uitdaging om de alsmaar groeiende luchtvaartsector duurzaam te maken.”

Presentaties
Het programma wordt een combinatie van korte visie-presentaties, gegeven door experts uit de sector die verschillende organisaties vertegenwoordigen. Dit wordt afgewisseld met pitches van studenten die onderzoek doen in het kader van duurzame luchtvaart.

Learnshops
Na de lunch zullen er interactieve “learnshops” gehouden worden onder begeleiding van Soul.com. Hier doen alle deelnemers aan mee. De learnshops hebben als doel:

1. Het spanningsveld tussen groei en duurzaamheid concreet te maken
2. Beeld vormen omtrent de rol van technologie, beleid en de sector om de
luchtvaart duurzaam te laten groeien
3. Definiëren welke individuele bijdrage wij allemaal kunnen leveren in
onze professionele omgeving

Recap
Dit zal gevolgd worden door een plenaire recap om onze nieuwe inzichten te delen. We zullen ook input verzamelen voor de onderwijs- en onderzoeksagenda voor de Aviation Academy.

De dag zal afgesloten worden met een netwerkborrel.
Wat kan jij bijdragen aan de duurzame groei van de luchtvaart? Schrijf je hier in en join the conversation!

Praktische informatie:
Datum en tijd: 7 juni 2018, 10:00 – 17:00
Locatie: Hogeschool van Amsterdam, “Leeuwenburg”, Weesperzijde 190,
1097DZ Amsterdam, Kamer C1.72 op de 1e verdieping
Lunch: inbegrepen.
Info:[email protected]

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close