fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

VLM vliegt vanaf vandaag naar drie nieuwe bestemmingen

Sinds vandaag vliegt VLM Airlines vanuit de luchthaven van Antwerpen naar drie nieuwe bestemmingen, zo meldt de Belgische luchtvaartmaatschappij.

 

Schotland
Vanaf 4 juni vliegt VLM op maandag, woensdag en vrijdag vanuit Antwerpen naar Aberdeen in Schotland. De vlucht van België naar Schotland neemt zo’n twee uur in beslag. Op maandag wordt er rechtstreeks terug naar Antwerpen gevlogen, op woensdag en vrijdag maakt de Fokker 50 een korte tussenstop in Birmingham. De passagiers die vandaag vanaf Aberdeen vliegen worden getrakteerd op Belgische wafels én kregen ze muzikale begeleiding naar het vliegtuig.

Duitsland
In Duitsland wordt naar twee nieuwe bestemmingen gevlogen. Vanuit Antwerpen wordt een route naar Keulen-Bonn bediend en naar, in het noordoosten van Duitsland gelegen, Rostock. Beide routes worden op maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag gevlogen.

Reizigers
Volgens Konstantijn Huys, de commercieel directeur van de luchtvaartmaatschappij, zijn de routes aantrekkelijk voor zowel zakelijke reizigers en mensen die voor vrijetijdsredenen vliegen. De route naar Aberdeen richt zich op zakelijke reizigers die werkzaam zijn in olie- en aardgassector. De routes naar de Duitse steden zijn aantrekkelijk voor zowel zakelijk reizigers als toeristen, die bijvoorbeeld vanuit Rostock de veerboot naar Scandinavië en de Baltische staten willen nemen, aldus Huyts.

 

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button