AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutes

Winair vliegt Tui-toeristen tussen ABC-eilanden

Toeristen die met Tui naar de Antillen reizen kunnen vanaf 1 juli weer eilandhoppen tussen de ABC-eilanden. Winair vliegt de toeristen van Tui vanaf 1 juli tussen Aruba, Bonaire en Curaçao, zo meldt Tui.

Partner
Tui heeft in Winair een partner gevonden die toeristen tussen de ABC-eilanden gaat vliegen. Afgelopen jaar bood Tui geen combinatiereizen tussen de eilanden aan, maar met de vluchten van Winair is daar nu verandering in gekomen.

Vluchten
Winair vliegt vanaf 1 juli drie keer per week tussen Curaçao en Aruba. Vier keer per week vliegt de, in 1977 opgerichte Sint Maartse, luchtvaartmaatschappij tussen Curaçao en Bonaire.

Haïti
Los van de vluchten die bij Tui geboekt kunnen worden tussen de ABC-eilanden, vliegt Winair ook naar Haïti en Sint Maarten. De vluchten die Winair aanbiedt tussen de ABC-eilanden, Haïti en St. Maarten, worden met ATR 42-500’s en ATR 42-600’s uitgevoerd. In de tweemotorige turboprop toestellen van de Frans-Italiaanse vliegtuigbouwer is er ruimte voor 48 passagiers.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button