AirlinesIndustrieNieuwsProfessional

Topman Qatar Airways nu ook voorzitter IATA

De International Air Transport Association (IATA) heeft in Sydney aangekondigd dat de topman van Qatar Airways, Akbar Al Baker, de nieuwe bestuursvoorzitter van de organisatie wordt voor de periode van één jaar.

74
Al Baker wordt hiermee de opvolger van Goh Choon Phong, topman Singapore Airlines. De beslissing om Al Baker tot bestuursvoorzitter te benoemen, werd genomen op de 74e jaarlijkse algemene vergadering in Sydney.

77
De topman van Qatar Airways wordt hiermee de 77e bestuursvoorzitter van de raad van bestuur. Sinds 2012 is Al Baker al lid van de raad van bestuur. Het is de eerste keer dat iemand van Qatar Airways voorzitter is geworden bij IATA.

75
Nu de algemene vergadering van IATA in Sydney is afgelopen wordt er gekeken waar de vergadering volgend jaar zal plaatsvinden. De 75e algemene vergadering zal door Korea Air georganiseerd worden in de hoofdstad van Zuid-Korea, Seoul. De bijeenkomst zal volgend jaar gehouden worden van 2 tot en met 4 juni.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen