AirlinesOverig nieuwsProfessionalRoutes

Ukraine International breidt long-haul vloot uit

Ukraine International breidt de long-haul vloot uit met een derde Boeing 777-200ER. De maatschappij nam deze gisteren in ontvangst, zo meldt de Oekraïense airline.

777
De Boeing 777 van Ukraine International wordt ingezet op vluchten vanaf de Oekraïense hoofdstad Kiev naar New York, Beijing en Bangkok. De 777-200ER met registratie UR-GOC, biedt ruimte aan 361 passagiers verdeeld over businessclass, premium economy en economy. Het toestel is, net zoals de vorige twee, geleased van AerCap.

Uitbreiding
“Dit jaar hebben we al drie wide-body long-haul Boeing 777-200ER’s ontvangen, nog een ander vliegtuig wordt verwacht in de komende maanden”, zegt Evgeniya Satska, hoofd communicatie bij Ukraine International. “Met dit type vliegtuig kan de luchtvaartmaatschappij de capaciteit op langeafstandsroutes vergroten en daarmee de kosten per zitplaatskilometer verlagen, waardoor Ukraine de tickets tegen een concurrerende prijs kan aanbieden en de vluchten door het internationale luchtruim kan vergroten.”

Toronto
Met een andere Boeing, een 767-300, vliegt Ukraine International vanaf vandaag tussen Kiev en Toronto. De non-stop vluchten worden op maandag, woensdag en zaterdag uitgevoerd.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button