fbpx
LiefhebberNieuwsOpmerkelijk

‘Kim Jong Un vliegt zondag naar Singapore Changi’

De Noord-Koreaanse leider Kim Jong Un vliegt naar verwachting zondag naar Singapore, dat meldt een ingewijde die betrokken is bij de organisatie van de reis, volgens persbureau Reuters.

Ontmoeting
In Singapore ontmoet hij op 12 juni president Trump van de VS tijdens een historische top. De leiders proberen met de ontmoeting de diplomatieke banden aan te halen. Ook staat de toekomst van het nucleaire programma van Noord-Korea op de agenda.

Changi
Kim Jong Un wordt verwacht op Changi Airport. Volgens de meest recente berichten komt Trump met de Air Force One aan op de militaire vliegbasis Paya Lebar. Eerdere Amerikaanse presidenten maakten ook gebruik van dit vliegveld.

China
Voor Kim Jong Un wordt het de tweede internationale vliegreis. Begin mei vloog hij naar Dalian in China. Toen kwam hij met zijn Ilyushin-62M toestel. Singapore ligt binnen het vliegbereik van het vliegtuig, maar volgens sommige media zal het een tussenlanding maken in China. Dit uit voorzorg omdat het vliegtuig niet vaak is gebruikt voor zulke lange afstanden.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button