AirlinesFrequente reizigerNL nieuwsOverig nieuwsRoutesVliegvelden

Onur Air plant chartervluchten vanuit Maastricht

De Turkse luchtvaartmaatschappij Onur Air biedt vanaf oktober chartervluchten aan tussen Maastricht en Antalya. Dat blijkt uit gegevens van routesonline.

Schema
Op 12 oktober vindt de eerste vlucht plaats tussen de steden. De route wordt maar een keer per week bediend, op de vrijdags. Hiervoor wordt een Airbus A321 ingezet.

Vlucht 8Q4853 vertrekt vanuit Antalya om 13:30 uur en landt in Maastricht om 15:30 uur. Een uur later vertrekt de vlucht terug naar Turkije, met de aankomst om 22:10 uur.

Amsterdam
Hiermee keert de maatschappij na jaren afwezigheid terug op Maastricht. Onur Air vliegt ook op Amsterdam.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close