IncidentenNL nieuwsOverig nieuws

Parachutist zwaargewond na sprong bij Teuge

Bij vliegveld Teuge is zaterdagmiddag een parachutiste zwaargewond geraakt na een mislukte landing. Dat bevestigt Simon Woerlee van Nationaal Paracentrum Teuge tegen Omroep Gelderland.

Traumahelikopter
Het incident vond plaats in een weiland aan de Zandenallee, op circa een kilometer afstand van het vliegveld. Met een traumahelikopter is de parachutist, die niet bij bewustzijn was, naar het ziekenhuis gebracht.

Toedracht
Bij de sprong verliep volgens getuigen alles normaal; de parachute ging gewoon open. Bij de landing kwam de vrouw door nog onbekende oorzaak op haar buik terecht.

De parachutiste was bekend bij het Paracentrum als sportspringer. De toedracht van het incident wordt nu onderzocht door de luchtvaartpolitie.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close