Overig nieuws

Kim Jong-un aangekomen in Singapore met 747

De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un is zondagochtend geland in Singapore, waar dinsdag het gesprek met de Amerikaanse president Donald Trump op de planning staat.

Kim Jong-un
Kim Jong-un gebruikte niet zijn eigen vliegtuig, een Ilyushin-62, maar vloog met een Air China Boeing 747. Het toestel vertrok om 00.44 UTC en landde om 06.43 UTC. Zaterdagavond arriveerde al een Noord-Koreaanse delegatie.

Trump
Donald Trump kwam vanmiddag rond 14.30 (Nederlandse tijd) aan in Singapore. Hij reisde vanuit de Canadese plaats La Malbaie, waar de G7 plaatsvond.

Veiligheid
Volgens The Straits times zijn de veiligheidsmaatregelen flink aangescherpt. Politie en militairen zijn ingezet en Singapore heeft Nepalese elitetroepen ingehuurd om de veiligheid te kunnen garanderen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close