AirlinesLiefhebberOverig nieuwsVliegtuigtype & -bouwer

Primeur: eerste Boeing 787 op Eindhoven

Zondag is voor het eerst een Boeing 787 Dreamliner op Eindhoven Airport geland. Het toestel betrof een Boeing van TUI, die ter vervanging van een vertraagde 737 werd ingezet.

Kos
De Boeing 787 PH-TFK werd van Schiphol naar Eindhoven gevlogen, waarna de passagiers aan boord gingen voor de drie uur durende vlucht naar Kos.

737
Op Eindhoven is de Boeing 737 veruit het populairste vliegtuigtype. Transavia, Ryanair en Corendon vliegen alleen met 737’s en TUIfly gebruikt het type normaal gesproken ook op de Brabantse luchthaven. WizzAir vliegt met A320’s en A321’s.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close