AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Duits voetbalteam stijgt op met ‘Fanhansa’

Het Duitse voetbalteam vliegt woensdag naar Rusland voor het wereldkampioenschap voetbal. Aan boord zitten 122 passagiers en negen crewleden, waaronder de spelers, trainers en coaches.

Fanhansa
Vlucht LH2018 maakt gebruik van een Airbus A321 in een speciale ‘Fanhansa’ livery. De Mannschaftsflieger vertrekt om één uur ‘s middags vanaf Frankfurt Airport en landt om 17:05 (lokale tijd) op Vnukovo Airport, een reis van tweeduizend kilometer.

Livery
De livery bevat het Fanhansa logo van het WK in 2014, toen Duitsland wereldkampioen werd. Dit logo zit ook op de tankdop. De welkomstpanelen naast de eerste twee deuren aan de linkerkant zijn gesigneerd door de spelers van het Duitse elftal. Op de stoelen zijn de namen van de spelers bevestigd.

Extra
Hiernaast biedt Lufthansa 85 extra vluchten aan van en naar Rusland voor het wereldkampioenschap. Daarmee komen achttienduizend extra stoelen beschikbaar voor voetbalfans. De frequentie van de vluchten vanaf Frankfurt naar Moskou wordt verhoogd van vier tot zes per dag de route München – Moskou wordt opgeschroefd van twee naar vier dagelijkse vluchten.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button