AirlinesFrequente reizigerOverig nieuws

KLM voegt nieuwe functies toe aan app

KLM voegt een nieuwe functie toe aan zijn app: namelijk ‘milestones’. Hiermee kunnen reizigers hun vluchthistorie bekijken en delen via social media.

Weetjes
Met ‘Milestones’ kunnen reizigers die de KLM-app gebruiken allerlei feiten en weetjes van hun persoonlijke vluchthistorie bij KLM bekijken. Zo kan gezien worden hoe lang en hoe vaak er is gevlogen, welke bestemmingen zijn bezocht, hoeveel kilometers zijn afgelegd en hoeveel bagage er al is meegenomen. App-gebruikers kunnen deze persoonlijke reisgegevens vervolgens delen met familie en vrienden.

Info
In deze update, versie 9.6, zijn ook de vluchtstatusupdates vernieuwd. Aan de hand van het vluchtnummer en de bestemming kan de gebruiker actuele vluchtinformatie krijgen. In het geval dat de vlucht vanaf Schiphol flink vertraagd is, kan de gebruiker zelf een digitale snack- of maaltijdvoucher te activeren.

Amerika
Passagiers die reizen naar de Verenigde Staten en in aanmerking komen voor een TSA-precheck kunnen nu hun ‘Known Traveler Number’ invoeren, waardoor ze met de KLM-app in de hand sneller de veiligheidscontrole in de VS kunnen passeren.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close