fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsVliegvelden

Ryanair opent nieuwe basis in Londen

Ryanair opent in april 2019 een nieuwe basis op Londen Southend. De LCC stationeert er drie vliegtuigen en lanceert dertien routes naar acht landen.

Basis
“We zijn verheugd om een basis toe te voegen op Londen Southend Airport”, zegt David O’Brien, Chief Commercial Officer bij Ryanair. “Gasten van Ryanair die van en naar Londen vliegen kunnen hebben nu een keuze uit dertien routes en Southend Airport’s treinstation levert een directe service vanaf de terminal naar London Liverpool St. Om de nieuwe basis te vieren zullen de stoelen voor tickets in de periode april en mei 2019 in de aanbieding zijn.”

Routes
Vanaf april 2019 vliegt de maatschappij naar: Alicante (vijf keer per week), Barcelona Reus (twee keer per week), Bilbao (vier keer per week), Brest (twee keer per week), Corfu (twee keer per week), Cluj (twee keer per week), Dublin (twee keer per dag), Faro (vijf keer per week), Košice (drie keer per week), Malaga (vijf keer per week), Milaan Bergamo (vier keer per week), Palma (vier keer per week) en Venetië (vier keer per week).

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button