fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Speciale safety video voor Rode Duivels | Video

Brussels Airlines vliegt de Rode Duivels, het nationale elftal van België, vandaag naar Moskou voor het wereldkampioenschap voetbal. Vanaf 16 juni zet de maatschappij ook ‘fan flights’ in om de liefhebbers naar Sotsji, Moskou en Kaliningrad te brengen. Hiervoor heeft de maatschappij een speciale safety video gemaakt.

Voetballen
Voor elke volgende wedstrijd die België zal spelen na de groepsfase organiseert Brussels Airlines nieuwe vluchten. De spelers en hun delegatie worden door het toestel, gedoopt als Trident, naar Rusland gebracht: een Airbus A320 met registratie OO-SNA. Naast het team, de Belgische pers en de KBVB, neemt Trident ook het laatste deel van het materiaal voor de Rode Duivels mee, waaronder 90 voetballen, 1300 voetbalshirts en 150 paar voetbalschoenen.

Delegatie
Aan boord van vlucht SN2018 zijn de 24 geselecteerde spelers, coach Roberto Martinez, de technische staff van de Belgische voetbalfederatie en een delegatie van de Belgische media. Elke speler neemt plaats in zijn gepersonaliseerde stoel aan boord, met naam op de hoofdsteun. Het vertrek van Trident is gepland om twaalf uur en drie uur later komt het vliegtuig aan op Sheremetyvo International Airport.

Fans
Op de fan flights draagt de crew speciale sjaals en dassen op hun uniform, geïnspireerd op het officiële shirt van de Rode Duivels. Aan boord zal de crew de fans een paar woordjes Russisch leren. Tijdens het WK zal een speciale safety video met de Rode Duivels in de hoofdrol getoond worden op de vluchten, welke daarna de permanente veiligheidsvideo voor Trident wordt.

©Brussels Airlines

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button