AirlinesFrequente reizigerOverig nieuws

Gratis ijs bij Emirates in de zomer

Luchtvaartmaatschappij Emirates deelt deze zomer gratis ijs uit aan haar passagiers op de luchthaven van Dubai. IJscups worden uitgedeeld bij de vertrekhal en transitzones van Terminal 3, zo meldt de maatschappij in een persbericht.

Gratis
Tussen 15 juni en 31 augustus kunnen reizigers een gratis ijsje ophalen. Het Emperor ijs wordt gemaakt door Emirates Flight Catering (EKFC). De luchtvaartmaatschappij verwacht twee miljoen ijscups uit te delen de komende drie maanden.

Smaak
Er zijn vijf smaken beschikbaar: chocola, vanille, dadel met Arabische koffie, mangosorbet en citroensorbet. Elke dag worden deze tussen twaalf en drie uur ‘s nachts, tussen half één en half drie ‘s middags en tussen zes en negen uur ‘s avonds uitgedeeld.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button