fbpx
Frequente reizigersNaast het nieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenVliegvelden

Vanaf vandaag rechtstreeks van Groningen naar Nice

Vanaf vandaag is het mogelijk om rechtstreeks van Groningen naar Nice te vliegen. De vlucht naar Nice wordt tot en met 6 oktober elke zaterdag door Nordica uitgevoerd.

Nordica
Jonas van Dorp van Groningen Airport Eelde: “Nordica vliegt dagelijks naar Kopenhagen en München en wekelijks voor reisorganisatie Neckermann naar Ibiza. Wij zijn blij dat zij nu ook Nice aanbieden en dat daarmee Zuid-Frankrijk, Monaco en de Italiaanse Bloemen Riviera vanaf onze luchthaven bereikbaar zijn!”

Het vluchtschema is als volgt:
Vertrek Groningen: 17:10, aankomst Nice 19:10
Vertrek Nice 20:00, aankomst Groningen 22:00

Tussenstop
Naast de wekelijkse rechtstreekse vluchten naar Nice kunnen reizigers met Nordica ook dagelijks via de hub in München naar Nice vliegen.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button