fbpx
IncidentenNaast het nieuws

Vliegtuig schuift van landingsbaan Kiev | Video

In Kiev is deze week een vliegtuig van de landingsbaan geschoven, nadat passagiers al begonnen te klappen toen de wielen de grond raakten. Dat meldt het Russische persbureau Interfax.

Landing
Een McDonnell Douglas MD-83 van Bravo Airways die in Antalya was opgestegen, moest een voorzorgslanding maken op vliegveld Zhuliany vanwege de slechte weersomstandigheden. Het toestel schoof van de landingsbaan het grasveld in, waarna het op de rechtervleugel kantelde en de cabine zich vulde met rook.

Nooduitgang
Er zaten 169 passagiers in het vliegtuig. Orders van de crew om te blijven zitten zouden de reizigers genegeerd hebben en vluchtten uit de nooduitgangen. Er vielen geen gewonden. Een passagier filmde de landing.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button