AirlinesFrequente reizigerKLMNieuwsNL nieuwsSchiphol Airport

Delta vier keer in de week van Schiphol naar Los Angeles

Delta Air Lines, partner van en aandeelhouder in Air France-KLM, vliegt met ingang van maandag vier keer in de week van Schiphol naar Los Angeles.

Boeing 777
De vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 777-200 met 291 stoelen aan boord. De businessclass telt 37 stoelen, in comfort plus staan er 36 en 218 in economy.

Orlando
LA is de tweede nieuwe bestemming voor Delta vanaf Amsterdam deze zomer; ook Orlando werd aan het schema toegevoegd. Beide bestemmingen worden ook in de winter bediend.

Amsterdam
Aanvankelijk werden zowel Los Angeles als Orlando aangekondigd als zomerbestemmingen; medio april liet Delta weten ze ook in de winter uit te voeren. “Amsterdam is als onze grootste hub, een belangrijke gateway in het verbinden van beide continenten”, zei Dwight James, bij Delta verantwoordelijk voor de Atlantic, toen.

Frequentie
De frequentie van de vluchten tussen Orlando en Amsterdam -in de zomer een dagelijkse vlucht- gaat in de winter omlaag. Dan wordt het vier keer per week. Los Angeles wordt het hele jaar door vier keer in de week bediend. In het winterseizoen vliegt Delta Air Lines vanaf Schiphol naar tien bestemmingen in de VS. Samen met KLM zijn dat 32 dagelijkse vluchten naar 21 steden.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close