fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Wizz Air UK vanaf Londen Luton naar nieuwe bestemmingen

Wizz Air UK vliegt komende winterperiode naar vier nieuwe bestemmingen vanaf Londen Luton Airport, zo meldt de Britse dochtermaatschappij van de Hongaarse prijsvechter Wizz Air.

Israël
Vanaf 28 oktober wordt er twee keer per week naar Eilat gevlogen, een badplaats in het uiterste zuiden van Israël. Op woensdag en zondag wordt er met een Airbus A320 of A321 naar Eilat gevlogen.

Norwegen
Vanaf 14 december vliegt Wizz Air UK naar Tromsø in het noorden van Noorwegen. Naar Tromsø, ook bekend als het ‘Parijs van het Noorden’, wordt op maandag en vrijdag gevlogen.

Frankrijk
Een dag later, vanaf 15 december, wordt er op dinsdag en zaterdag gevlogen naar Grenoble in Frankrijk, gelegen aan de voet van de Alpen.

Italië
Ook vanaf 15 december vliegt Wizz Air UK op dinsdag en zaterdag naar Verona gevlogen. De stad, gelegen in het noorden van Italië, ligt tegen de Italiaanse Alpen aan.

Luton
Met de vier nieuwe routes in de winterperiode komt het aantal bestemmingen van Wizz Air UK, dit jaar, op twaalf te liggen. Deze routes worden door acht, op het Londen Luton gestationeerde, Airbus-toestellen gevlogen.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button