fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Icelandair’s Boeing 757-300 in nieuw jasje | Video

Icelandair viert de 100-jarige onafhankelijkheid van IJsland met een nieuwe livery voor een Boeing 757-300 van de maatschappij, zo meldt Icelandair. Het nieuwe toestel vervoert meteen de IJslandse voetbalfans naar het WK in Rusland.

Vlag
De Boeing 757-300 van Icelandair heeft als nieuw jasje de vlag van IJsland gekregen. Het toestel met de naam  ‘Þingvellir’, naar het gelijknamige nationale park, is de nieuwe telg in Icelandair’s special livery vloot naast de ‘Hekla Aurora’ en ‘Vatnajökull’. De nieuwe livery is ter ere van de onafhankelijkheid van IJsland én het feit dat de nationale voetbalploeg meedoet aan het Wereldkampioenschap voetbal van dit jaar.

Geschiedenis
Björgólfur Jóhansson, President en CEO van Icelandair zegt over de nieuwe livery: “We wilden iets speciaals doen rondom deze bijzondere gebeurtenissen in de IJslandse geschiedenis en wij hopen dat zowel IJslanders als internationale passagiers genieten van de reiservaring aan boord van dit unieke toestel.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button