fbpx
AirlinesKLMNieuwsNL NieuwsProfessional

KLM met Boeing 747 naar Las Vegas

KLM vliegt in de eerste maand van volgend jaar een paar keer rechtstreeks tussen Schiphol en Las Vegas met een Boeing 747-400, zo laat een woordvoerder van KLM desgevraagd weten aan Up in the Sky.

Vegas
De reden hiervoor is de hoge vraag naar vliegtickets naar Las Vegas in januari. Daar wordt namelijk van 8 tot en met 11 januari de Consumers Electronic Show 2019 gehouden. Volgens de woordvoerder van KLM zijn speciaal voor dit evenement de rechtstreekse vluchten ingepland. Of er in de toekomst, speciaal voor evenementen, extra vluchten worden ingepland kon hij niet zeggen.

Vluchten
Uit het boekingssysteem van KLM blijkt dat op zondag 6 januari 2019 de Boeing 747 om 09:55 uur vanaf Schiphol naar Las Vegas vertrekt, waar het 10 uur en 35 minuten later aankomt. Op maandag 7 januari wordt er volgens hetzelfde schema gevlogen. Nadat de Boeing in Las Vegas geland is vliegt het daarna door naar Los Angeles om vanuit daar weer terug te keren naar Schiphol.

Terug
Op vrijdag 11 januari vliegt KLM vanuit Las Vegas rechtstreeks terug naar Schiphol. De vlucht vanaf het McCarran international Airport naar Amsterdam neemt 9 uur en 50 minuten in beslag.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button