fbpx
AirlinesFrequente reizigersKLMNaast het nieuwsNL Nieuws

Zo zien de nieuwe economy maaltijden bij KLM eruit: Video

Per 1 juli wordt op negen verschillende intercontinentale vluchten van KLM een nieuwe service in economy class aangeboden. Up in the Sky was aanwezig bij de presentatie van deze nieuwe service.

Efficiënt
De nieuwe service stelt de cabin crew in staat efficiënter te werken tijdens de vlucht. Zo zijn de dienbladen waarop de maaltijden worden geserveerd beter ingedeeld, zodat de cabinemedewerkers minder handelingen hoeven te verrichten tijdens het serveren. “Voor KLM is het heel belangrijk dat het persoonlijk contact met de passagiers gewaarborgd blijft, met deze nieuwe service blijft dat contact bestaan, maar wordt er efficiënter gehandeld tijdens de werkzaamheden”, zo zegt Martine van Streun, hoofd Cabin Product & Service Engineering bij KLM.

Maaltijden
De nieuwe maaltijden in economy class op intercontinentale vluchten bestaan uit verschillende gerechten. Zo is er een maaltijd met een stuk pizza, maar ook een gezonde salade maakt deel uit van de nieuwe maaltijden. Daarnaast zijn er verschillende hartige en zoete snacks zoals een muffin en een cornetto-ijsje. De producen komen, zowel in Nederland als in de buitenstations, zo veel mogelijk van lokale producenten, aldus Streun.

Bestemmingen
De nieuwe service zal per 1 juli worden aangeboden op vluchten naar de volgende bestemmingen; Bonaire (via Aruba), Entebbe (via Kigali), Fortaleza, Osaka, Hongkong, Vancouver, Seoul, Rio de Janeiro en Houston. Vanaf 28 oktober, met ingang van de winterdienstregeling, is de service beschikbaar op alle intercontinentale vluchten.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button