fbpx
Frequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en BestemmingenVliegvelden

Komende winter één nieuwe bestemming voor Weeze Airport

In het komende winterseizoen wordt er vanaf Weeze Airport één nieuwe bestemming toegevoegd aan het netwerk, zo meldt het Duitse vliegveld.

Ryanair
Het is de Ierse prijsvechter Ryanair die naar de nieuwe bestemming vanaf Weeze Airport vliegt. Ryanair vliegt vanaf 31 oktober naar de stad Lviv in Oekraïne. De vluchten worden op woensdag, vrijdag en zondag uitgevoerd.

Bestemmingen
Met Lviv als enige nieuwe bestemming komt het aantal plaatsen waar vanaf Weeze op gevlogen wordt op 30 te liggen, tien bestemmingen meer dan vorig jaar. In totaal worden er komende winterperiode wekelijks 68 vluchten vanaf de luchthaven, net over de Nederlandse grens gelegen, uitgevoerd. Ryanair vliegt naar 29 van de 30 bestemmingen vanaf Weeze.

FTI
De Duitse touroperator FTI neemt de enige bestemming die niet door Ryanair gevlogen wordt voor de rekening. FlyEgypt vliegt in de winterperiode eenmaal per week, voor de vierde grootste touroperator van Duitsland, naar Hurgada.

Weeze
Eerder deze maand werd de 25 miljoenste passagier op Weeze ontvangen. Sinds 1 mei 2003 is het vliegveld in gebruik voor burgerluchtvaart.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button