fbpx
AirlinesNaast het nieuwsProfessionalVliegvelden

Germania breidt uit op luchthaven Münster-Osnabrück

Germania breidt de aanwezigheid op de luchthaven van Münster-Osnabrück met een derde vliegtuig uit, zo meldt de Duitse luchtvaartmaatschappij.

Münster-Osnabrück
Germania gaat op het vliegveld van Münster-Osnabrück, een uurtje over de Duitse grens bij Enschede gelegen, volgend jaar zomer een derde vliegtuig stationeren. De beslissing werd genomen doordat de vluchten vanaf Münster-Osnabrück goed gevuld blijven en de vraag naar tickets blijft stijgen. Welk toestel er op de luchthaven gestationeerd wordt is nog niet duidelijk, het kan een Boeing 737, een Airbus A319 of A321 worden.

Bestemmingen
Met de komst van het vliegtuig op Münster, komen er ook drie nieuwe bestemmingen bij waar Germania volgende zomer naar vliegt. Zo wordt het Turkse Zonguldak aan de Zwarte zee toegevoegd, Madeira in Portugal en Lanzarote. Volgend jaar blijft de maatschappij naar Larnaka op Cyprus en Ibiza vliegen, net zoals zonbestemmingen in Griekenland en Egypte.

Germania
De Duitse maatschappij werd in 1986 opgericht in Keulen. Jaarlijks vervoert de airline zo’n 4 miljoen passagiers vanaf 20 luchthavens naar 55 verschillende bestemmingen binnen Europa, Noord-Afrika en het midden-oosten. De vloot van Germania bestaat uit 36 vliegtuigen; twintig Airbus A319’s, zes Airbus A320’s en tien Boeing 737-700’s. De gemiddelde leeftijd van de vloot is 13,2 jaar.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button