AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Reizigers woedend op United na afschaffen stroopwafels

United Airlines heeft zich de woede op de hals gehaald van reizigers, na besloten te hebben de stroopwafels uit het assortiment te halen, zo melden verschillende media.

Stroopwafel
De Amerikaanse maatschappij vervangt de stroopwafels op de binnenlandse vroege ochtendvluchten, van voor 09:45 uur, door een een Amerikaans koekje met een vleugje esdoorn. De reacties van verschillende reizigers, op deze verandering van snack, winden er geen doekjes om.

Brabant
De eigenaar van de stroopwafelfabriek in Nieuwkuijk, Jeroen Daelmans, zegt tegenover Omroep Brabant dat hij hoopt dat het besluit van United snel teruggedraaid zal worden. Het protest van de Amerikaanse reizigers noemt hij “indrukwekkend.”

United
United laat in een statement weten dat ze met de nieuwe koekjes “inspelen op de laatste smaaktrends”. De nieuwe krokante esdoorn-wafeltjes worden vanaf komend weekend op de binnenlandse United-vluchten geserveerd.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button