Frequente reizigerOverig nieuwsVliegvelden

Eelde ontwikkelt app die reistijden vergelijkt

Groningen Airport Eelde ontwikkelt een app die reistijden vergelijkt tussen Europese bestemmingen die worden gevlogen via Eelde of Schiphol. Dat melden verschillende lokale media, zoals het Dagblad van het Noorden.

Tijd
Gebruikers kunnen in de app op de website zien hoeveel tijd een reis scheelt vanuit Groningen naar een Europese bestemming, in vergelijking met een vlucht via Schiphol.

Bepert
De app is nu nog vrij beperkt, maar het is de bedoeling dat deze wordt uitgebreid. “We wilden het nu wel vast uitserveren”, zegt Harm Post, projectontwikkelaar van het GRQ Businesspark. “De mogelijkheid om voor Eelde te kiezen zit volgens ons niet genoeg in het systeem van de Noordelijke vliegpassagier. Daar willen we verandering in brengen.”

Nazomer
In de huidige vorm is de website-applicatie nog een opzetje. Post wil de volledige app na de zomer presenteren: “We hebben een lijst gemaakt met de honderd wereldwijde, populaire bestemmingen die via de hubs in Londen, Kopenhagen en München te bereiken zijn. Straks kun je de reistijden daarheen ook vergelijken, heb je de vertrektijden erbij en de prijzen.”

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button