fbpx
KLMLiefhebberNaast het nieuwsNL Nieuws

90-jarige man krijgt KLM-rondvlucht na 83 jaar | Video

Een 90-jarige man won op zijn zevende een rondvlucht met KLM boven Amsterdam, maar heeft die prijs sindsdien nooit verzilverd. KLM besloot hem te verrassen en alsnog een rondvlucht te laten maken.

Wedstrijd
In 1935 nodigde KLM Nederlandse jongeren uit om deel te nemen aan een etalagewedstrijd op de kantoren in Den Haag en Amsterdam. Dat werd een groot succes en er moesten prijzen worden toegevoegd, waaronder een rondvlucht boven de hoofdstad. Die werd gewonnen door Arnold Neuhaus.

Complot
Neuhaus heeft de prijs nooit verzilverd en daarop besloot KLM hem te verrassen. De maatschappij betrok zijn vrouw in het complot en verraste ‘opa Nol’ bij hem thuis in Heiloo. Jagger, één van zijn kleinkinderen is nu zeven jaar oud en mocht met hem meevliegen op de Dakota DC-3.

Video
Op de video is te zien hoe Neuhaus en zijn vrouw van de zon aan het genieten zijn, als Jagger en twee stewardessen ineens voor zijn huis verschijnen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button