AirlinesNieuwsVeiligheid

Volaris herenigt migrantenfamilies gratis

Families die uit elkaar zijn gehaald door het zero-tolerance immigratiebeleid van president Trump kunnen gratis met de Mexicaanse maatschappij Volaris vliegen om herenigd te worden.

Herenigen
“Het doet ons pijn om deze kinderen zonder ouders te zien en het is onze missie om hen te herenigen”, schrijft de maatschappij in een verklaring. Volaris werkt samen met de Amerikaanse en Mexicaanse autoriteiten om de families bij elkaar te brengen.

Missie
“Sinds de oprichting van Volaris is het onze missie om families te verenigen. Families horen bij elkaar en wij willen hen helpen bij elkaar te blijven om een betere toekomst te bouwen”, aldus Volaris.

Oproep
Verschillende Amerikaanse maatschappijen hebben zich gedistantieerd van Trump’s beleid. American Airlines en United hebben de regering opgeroepen hun vliegtuigen niet te gebruiken als er families worden gescheiden.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button