AirlinesNieuwsVeiligheid

Volaris herenigt migrantenfamilies gratis

Families die uit elkaar zijn gehaald door het zero-tolerance immigratiebeleid van president Trump kunnen gratis met de Mexicaanse maatschappij Volaris vliegen om herenigd te worden.

Herenigen
“Het doet ons pijn om deze kinderen zonder ouders te zien en het is onze missie om hen te herenigen”, schrijft de maatschappij in een verklaring. Volaris werkt samen met de Amerikaanse en Mexicaanse autoriteiten om de families bij elkaar te brengen.

Missie
“Sinds de oprichting van Volaris is het onze missie om families te verenigen. Families horen bij elkaar en wij willen hen helpen bij elkaar te blijven om een betere toekomst te bouwen”, aldus Volaris.

Oproep
Verschillende Amerikaanse maatschappijen hebben zich gedistantieerd van Trump’s beleid. American Airlines en United hebben de regering opgeroepen hun vliegtuigen niet te gebruiken als er families worden gescheiden.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close