fbpx
AirlinesNaast het nieuwsOpmerkelijkProfessional

Brussels Airlines vliegt Rode Duivels-fans weer naar WK

Brussels Airlines vliegt de voetbalfans van de Rode Duivels naar de achtste finales, tijdens het Wereldkampioenschap voetbal in Rusland, met een speciale ‘fan flight’, zo meldt de Belgische luchtvaartmaatschappij.

Vlucht
Op de ‘fan flight’ kunnen 280 supporters plaatsnemen. De vlucht zal op 2 juli naar Rostov vliegen, of op 3 juli naar Moskou, afhankelijk of het Belgische elftal groepswinnaar wordt.
De eerstvolgende fan flight vertrekt op woensdag 27 juni, omdat België donderdag de 28e juni tegen het Engelse elftal moet spelen in het Kaliningrad Stadion.

Juli
Als België de komende wedstrijd tegen Engeland wint, dan wordt er door Brussels Airlines een nieuwe fan flight aangeboden op 6 juli naar Kazan in het oosten van Rusland, of op 7 juli naar Samara.

Fans
Op de fan flights draagt de crew speciale sjaals en dassen op hun uniform, geïnspireerd op het officiële shirt van de Rode Duivels. Aan boord zal de crew de fans een paar woordjes Russisch leren. Tijdens het WK zal een speciale safety video met de Rode Duivels in de hoofdrol getoond worden op de vluchten.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button