fbpx
AirlinesIncidentenNaast het nieuwsOpmerkelijkProfessional

Vrouw uit vliegtuig gezet na scheldkanonnade | Video

Een Spirit Airlines-vlucht van Houston naar Minneapolis heeft een voorzorgslanding in Rochester gemaakt, nadat een vrouw volledig uit haar dak ging en een scheldkanonnade ten gehore bracht, zo melden verschillende Amerikaanse media.

Vloeken
De maandagochtendvlucht van Spirit Airlines tussen het George Bush International Airport en het Minneapolis-St. Paul International Airport werd ruw verstoord toen een vrouw uit haar plaats opstond en begon te vloeken. Al vloekend en tierend rende ze door het gangpad van de A320, waardoor andere passagiers met stomheid geslagen waren.

Bang
Door de uitbarsting van de vrouw waren verschillende andere passagiers bang en zouden zelfs sommige aan het huilen zijn. Een ooggetuige vertelde dat zij “alleen maar aan de kinderen kon denken.”

Voorzorg
Omdat de vrouw zo’n extreem gedrag vertoonde, besloot de piloot uit voorzorg te landen in Rochester, om daar de vrouw uit het vliegtuig te zetten. Toen de vrouw door de politie uit het vliegtuig werd gehaald, werd ze meteen overgebracht naar het ziekenhuis voor een mentaal onderzoek.

Stoornis
Volgens een lokale Amerikaanse zender, is de vrouw een veteraan en werd de uitbarsting veroorzaakt door post-traumatische stress.

Excuses
Spirit Airlines verontschuldigd zich tegenover de andere passagiers voor de vertraging, maar voegt eraan toe dat “veiligheid de hoogste prioriteit heeft.”

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button