fbpx
AirlinesNaast het nieuwsProfessionalRoutes en Bestemmingen

Flydubai voor het eerst naar Sicilië

Flydubai kwam voor de eerste keer aan in Catania, de een na grootste stad van Sicilië, zo meldt de low cost luchtvaartmaatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten.

Catania
Catania is de eerste bestemming voor flydubai in het zuiden van Europa. Naar de bestemming op Sicilië  wordt met een Boeing 737 MAX 8 gevlogen. De vlucht naar Sicilië wordt ook als codeshare met Emirates aangeboden, zodat reizigers van Emirates in Dubai kunnen overstappen op de vlucht van flydubai naar Catania.

Krakau
Catania is een tweede nieuwe bestemming voor flydubai, eerder dit jaar vloog de maatschappij voor het eerst naar de tweede grootste stad van Polen, Krakau. Het is niet de eerste bestemming in Oost-Europa, de maatschappij vliegt al naar Belgrado, Bratislava, Boekarest, Skopje, Praag, Sarajevo en Sofia.

Vloot
De vloot van flydubai bestaat volledig uit Boeing 737’s. Van de 61 toestellen zijn er zes van het type Boeing 737 MAX 8 met een leeftijd van 4,4 jaar. De resterende 55 toestellen zijn Boeing 737-800’s met een gemiddelde leeftijd van 4,8 jaar.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button