AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Goedkoper met Aeromexico naar Zuid-Korea dankzij Duitsers

Tijdens het Wereldkampioenschap voetbal schakelde Zuid-Korea wereldkampioen Duitsland uit, hierdoor gaat Mexico door naar de achtste finales, ondanks dat zij verloren tegen Zweden. De blijdschap en dankbaarheid van de Mexicanen is dan ook groot.

Aeromexico
Zo groot zelfs dat Aeromexico, de grootste luchtvaartmaatschappij van Mexico en één na grootste van Latijns-Amerika, de vluchten naar Zuid-korea met 20 procent korting aanbiedt. In onderstaande tweet komt duidelijk naar voren hoe blij de Mexicanen zijn, de tekst “We houden van je Korea” zegt genoeg.


Tweet
In de tweet met #GraciasCorea (bedankt Korea), geeft de Mexicaanse maatschappij aan 20 procent korting te geven op vluchten vanuit Mexico-stad naar Seoul. De speciale tickets kunnen nog tot 1 juli gekocht worden en zijn geldig op vluchten tot 28 februari volgend jaar.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close