AirlinesNieuwsProfessionalRoutes

Level biedt ook low-cost vluchten op korte afstanden

Level, de low cost long-haul dochtermaatschappij van International Airlines Group (IAG) vliegt vanaf juli ook op korte routes vanuit Oostenrijk, zo meldt IAG.

Level
De nieuwe Oostenrijkse dochtermaatschappij van IAG valt onder Level; de intercontinentale budgetmaatschappij van IAG, het moederbedrijf van onder andere Iberia, Vueling en British Airways. Van deze maatschappijen is het normaliter Vueling die de low cost korte vluchten uitvoert, maar vanaf 17 juli komt daar een nieuwe maatschappij bij.

Oostenrijk
De Oostenrijkse tak van Level heeft een Oostenrijks Air Operater’s Certificate (AOC) ontvangen en stationeert vier Airbus A321’s op het vliegveld van Wenen. In de ex-airberlin-toestellen kunnen, enkel in economyclass, 210 reizigers plaatsnemen. Vanuit Oostenrijk worden er vluchten naar 14 Europese bestemmingen uitgevoerd.

Bestemmingen
Vanaf 17 juli wordt er 7 keer per week naar Palma de Mallorca gevlogen en 14 keer naar Londen Gatwick. In de daaropvolgende vier weken worden daar de bestemmingen Barcelona, Malaga, Venetië, Olbia, Ibiza, Parijs Charles de Gaulle, Milaan Malpensa, Dubrovnik, Larnaca, Alicante, Valencia en Bilbao aan toegevoegd.

Walsh
“We lanceren deze nieuwe shorthaul-dochteronderneming om Oostenrijkse consumenten meer keuze aan vluchten door heel Europa aan te bieden. Deze vluchten zullen onder het merk LEVEL worden uitgevoerd, om zo het enorme succes van onze nieuwe low-cost operatie op lange termijn te ondersteunen”, aldus Willie Walsh, topman bij IAG.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close