fbpx
AirlinesKLMNieuwsNL NieuwsProfessional

KLM-vlucht naar Bali terug naar Singapore door vulkaan

De KLM-vlucht van Singapore naar Bali, vlucht KL 835, is omgekeerd naar Singapore wegens het slechte zicht door de aswolk die de vulkaan Agung op Bali heeft uitgespuwd, zo laat een woordvoerster van KLM weten aan Up.

Vlucht
De Boeing 777-300 van KLM is boven de Javaanse zee omgekeerd en terug naar Singapore gevlogen. Volgens een woordvoerster van de KLM is dit besloten na contact te hebben gehad met de gezagvoerder. KLM wil “het zekere voor het onzekere” nemen en is vlucht KL835 teruggekeerd naar Singapore.

Zicht
De reden voor het terugvliegen naar de stadstaat is het slechte zicht. Door de vulkaanuitbarsting is dit zicht al beperkt, maar als het KLM-toestel op Bali wil landen is het daar avond, waardoor het zicht nog minder is dan overdag. Andere luchtvaartmaatschappijen vliegen nog wel naar het I Gusti Ngurah Rai International Airport nabij de stad Denpasar op Bali. Het vliegveld ging vanmiddag weer open.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button