AirlinesKLMNieuwsNL nieuwsProfessional

KLM-vlucht naar Bali terug naar Singapore door vulkaan

De KLM-vlucht van Singapore naar Bali, vlucht KL 835, is omgekeerd naar Singapore wegens het slechte zicht door de aswolk die de vulkaan Agung op Bali heeft uitgespuwd, zo laat een woordvoerster van KLM weten aan Up.

Vlucht
De Boeing 777-300 van KLM is boven de Javaanse zee omgekeerd en terug naar Singapore gevlogen. Volgens een woordvoerster van de KLM is dit besloten na contact te hebben gehad met de gezagvoerder. KLM wil “het zekere voor het onzekere” nemen en is vlucht KL835 teruggekeerd naar Singapore.

Zicht
De reden voor het terugvliegen naar de stadstaat is het slechte zicht. Door de vulkaanuitbarsting is dit zicht al beperkt, maar als het KLM-toestel op Bali wil landen is het daar avond, waardoor het zicht nog minder is dan overdag. Andere luchtvaartmaatschappijen vliegen nog wel naar het I Gusti Ngurah Rai International Airport nabij de stad Denpasar op Bali. Het vliegveld ging vanmiddag weer open.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close