OpmerkelijkOverig nieuwsProfessionalVliegvelden

Vrouw glipt langs douane: honderden reizigers vertraagd

Een vrouw die op de Nieuw-Zeelandse luchthaven van Auckland langs de douane glipte, zorgde er eigenhandig voor dat passagiers van drie verschillende vliegtuigen werden gehaald en in totaal zes vluchten vertraging opliepen, zo melden verschillende Nieuw-Zeelandse media.

Binnenland
De vrouw in kwestie glipte langs de beveiliging de tarmac op via de aankomstdeuren van de terminal, in plaats van via de vertrekdeuren. Toen dit voorval opgemerkt werd moesten honderden passagiers van drie vliegtuigen, die binnenlandse vluchten zouden uitvoeren, worden gehaald om opnieuw gecontroleerd te worden. In totaal liepen zes vluchten vertraging op door het incident.

Rijen
Doordat alle passagiers terug de terminal in moesten, ontstonden er lange rijen van wachtende passagiers die voor een tweede keer langs de beveiliging moesten. De vrouw die langs de beveiliging glipte is tussen de andere reizigers verdwenen.


Derde
Het is de derde keer in korte tijd dat er op het vliegveld van Auckland iets fout gaat bij de beveiliging. Zo ontstonden er lange rijden begin juni nadat er een probleem bij de beveiliging werd geconstateerd. In mei deed zich eenzelfde voorval voor als het laatste incident. Toen glipte er ook een passagiers langs de beveiliging door een niet-toegestane deur, waardoor veel passagiers zowel op het vliegveld van Auckland, als dat van Wellington opnieuw langs de beveiliging moesten.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button