AirlinesLiefhebberNaast het nieuws

Air China A350 staat in bloei | Foto’s

Air China heeft foto’s naar buiten gebracht van de nieuwe livery van een A350. De verf is in stijl van de internationale Tuinbouwexpositie in Beijing, die in 2019 wordt gehouden.

Livery
Het is de derde A350-900 voor Air China. De maatschappij heeft er in totaal tien besteld. Voor de gelegenheid is het vliegtuig aangekleed in ‘Flowering Heyday’-stijl.

Expositie
De Horticultural Exhibition wordt voor het eerst in Beijing gehouden. Voorgaande steden in China waren onder andere Tangshan (2016), Qingdao (2014) en Xi’an (2011).

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close