fbpx
AirlinesNaast het nieuwsProfessionalRoutes en Bestemmingen

Air Corsica voegt derde bestemming vanaf Charleroi toe

Air Corsica heeft sinds 3 juli een nieuwe bestemming aan het netwerk toegevoegd die vanaf de luchthaven van Chareroi te bereiken is, zo meldt de Corsicaanse maatschappij.

Calvi
Deze zomer wordt vanaf 3 juli tot 28 augustus op dinsdag vanaf het Brussels South Charleroi Airport naar het Sainte-Catherine Airport nabij de Corsicaanse stad Calvi, gelegen in het noordwesten van het eiland, gevlogen. In totaal zullen er 3.240 stoelen worden aangeboden op deze route.

Verlengd
Sinds vorig jaar worden er vluchten tussen Charleroi en Ajaccio, de hoofdstad van Corsica, en Bastia in het noordoosten van het eiland uitgevoerd. Naar beide bestemmingen wordt dit jaar drie maanden langer gevlogen. Reizigers kunnen tot januari 2019 vluchten boeken naar beide steden.

Airbus
De vluchten naar de drie steden worden met een Airbus A320 uitgevoerd, waar er ruimte is voor 180 passagiers. In totaal zijn er 84.960 stoelen beschikbaar op de vluchten naar Ajaccio, Bastia en Calvi.

Flightreview
Enkele weken geleden vloog een van onze redacteuren met Air Corsica naar Ajaccio. De review van deze vlucht is in onderstaande video te zien.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button